False

FÅR I NOK UD AF JERES VÆRDIFULDE FORSYNINGSDATA?

07-10-2020

Hvorfor skal I egentlig dele forsyningens data, hvis det bare koster ekstra? Det skal I, fordi det måske nok er en udgift på den korte bane, men undersøgelser viser, at 80 % af de virksomheder, der udnytter deres data gennem digital transformation, oplever en stigende profitabilitet og dermed en økonomisk gevinst på den længere bane.

Men det er ikke nok at flytte data ukritisk op i skyen. For at jeres data skal give værdi, er det nødvendigt med en indgående forståelse for forsyningens fagområder, så data og rapporter bliver struktureret, så de giver mening i en tværfaglig forsyningsvirkelighed. Det er her, vi mener, at vi har noget unikt at tilbyde.

Hos EnviDan har vi gennem 25 år arbejdet med forsyningsdata og i samspillet mellem vores vand- og spildevandsspecialister, machine learning eksperter og IT-afdeling kan vi være jeres domæne- og IT-faglige sparringspartner, der kan hjælpe jer med at sætte jeres data fri.

Hvorfor vælge Microsoft Azure Data Lake?

Azure Data Lake er en åben dataløsning, hvor forsyningen kan samle alle data 

i et sikkert og skalerbart miljø. I Azure Data Lake tilhører jeres data jer. I deler dem med dem, I vil – når I vil og kun så længe, det giver mening. Med forsyningens kritiske data i en Azure Data Lake, åbner der sig helt nye muligheder for at sammenstille data på tværs af forsyningsarter og selskaber. Alt sammen hvor I let kan styre adgangen og fjerne den igen, hvis eller når samarbejdet ophører.

Ved at dele data med eksterne via Azure Data Lake undgår forsyningen vedligeholdelse af forskellige integrationer med flere eksterne samarbejdspartnere og sikrer, at der er kontrol over data.

Kom godt og hurtigt i gang

Vi har sammensat en række pakkeløsninger, som giver jer mulighed for hurtigt og let at komme i gang med at skabe mere værdi af jeres data gennem anvendelse af en Azure Data Lake.