FÅR I NOK UD AF JERES VÆRDIFULDE FORSYNINGSDATA?

07-10-2020

Hvorfor skal I egentlig dele forsyningens data, hvis det bare koster ekstra? Det skal I, fordi det måske nok er en udgift på den korte bane, men undersøgelser viser, at 80 % af de virksomheder, der udnytter deres data gennem digital transformation, oplever en stigende profitabilitet og dermed en økonomisk gevinst på den længere bane.

Læs mere...

STYRING AF VANDLØBSVEDLIGEHOLDELSE SAMT DOKUMENTATION

22-09-2020

Der er meget vand i vores vandløb for tiden, og mange steder resulterer det i oversvømmelser. Debatten om hvorvidt vandløbsmyndigheden har overholdt de vedligeholdelsesmæssige bestemmelser raser derfor flere steder

Læs mere...

KOM OG HØR, HVORDAN VI SKABER VÆRDI I VANDSEKTOREN MED MACHINE LEARNING

19-06-2020

Digitalisering er aktuelt i mange sammenhænge, og snak om eksempelvis kunstig intelligens, Machine Learning og selvkørende biler er blevet en del af hverdagen.

Læs mere...

Sådan skal Machine Learning skabe værdi af vandsektor-data

31-05-2020

Gennem mange år er der i vandsektoren indsamlet store mængder data, og nye data kommer til i eksplosiv fart. Som i stort set alle andre brancher er Machine Learning et overbevisende værktøj til at udnytte disse data til fx at optimere drift og vedligehold, finde hidtil ukendte sammenhænge, optimere styring og forudsige behov for fornyelse.

Læs mere...

Nu kan du også sende data til EnviTronic med EnviMobile

06-01-2020

Læs mere...

Nem og effektiv håndtering af leveret og bortkørt slam

06-01-2020

Med Slam+ har EnviDan gjort det meget nemmere for både forsyninger og entreprenører at håndtere og overholde de voksende dokumentationskrav ift. leveret og bortkørt slam. Samtidig bidrager Slam+ til at forsyning og entreprenører altid er opdaterede – via appen får de nemlig direkte besked.

Læs mere...