False

EnviPortalen er noget, vi er fælles om…

På EnviPortalen samler vi alle data på tværs af forsyningsarter, og skaber en fælles platform, som giver værdi for hele forsyningen. EnviPortalen giver dig mulighed for at bruge tiden rigtigt, fordi du får adgang til alle dine informationer ét sted, og skal du ud i marken, tager du bare informationerne med – EnviPortalen virker også i bilen, eller på mobilen.

Vi laver datagymnastikken, vi bearbejder data, og vi sørger for, at du får de rigtige rapporter, når du har brug for dem, men det er ikke hokus pokus. På EnviPortalen er vi fælles om at finde den bedste opsætning til din forsyning, og det vi kan, det kan du også selv.

Som bruger på EnviPortalen har du fuld adgang til dine data, og frie hænder 

til at ændre, udvide eller tilføje rapporter og visninger. Det mener vi, giver størst værdi i hverdagen.

EnviPortalen er ikke bare en digital platform. EnviPortalen er lavet af fagfolk til fagfolk, og er i dag et fagligt fællesskab, som vi sammen bidrager til, fordi EnviDans specialister inden for de forskellige forsyningsarter er aktive medspillere i udviklingen af EnviPortalen.

Vi er ISO-certificerede, hvilket er din garanti for, at vi har styr på dine data. Vi lover også, at vi ikke lukker dig ude af fællesskabet med nye versioner og dyre opdateringer. Du har altid den nyeste version, det er en del af hosting- og servicegebyret.